Onko saatana todella voitettu?

Miltä maailma näyttää? Onko saatana todella voitettu, niinkuin pääsiäissanomassa kerrotaan, että Jeesus voitti saatanan, kuolemalla meidän puolestamme ristillä. Toisinaan näyttää päinvastaiselta, että ne on nimenomaan pahan voimat, jotka nyt jylläävät maailmassa ja ovat voitolla. Mikä on se saatanan voima, kun se on ”teoriassa” kuitenkin voitettu?Oletko lukenut kirjaa ”Viimeinen yksisarvinen”? siinä juonena on, että väkivahva, suuri ja pelottava härkä on ajanut kaikki yksisarviset meren aalloiksi viimeistä lukuunottamatta. Juoni huipentuu siihen, että tämä yksisarvinen viimein epätoivoissaan, kun ei muutakaan vaihtoehtoa ole, ryhtyy taistelemaan härkää vastaan. Kukaan muu ei ollut aikaisemmin uskaltanut. Härän voima oli pelossa, valheellisessa väkivahvuudessa ja hurjassa maineessa. Kun sitten härkä joutui taisteluun, sillä ei ollutkaan mitään voimaa siihen. Kun viimeinen yksisarvinen uskalsi ryhtyä taisteluun, härän voima katosi ja kaikki vangitut yksisarviset vapautuivat.
Saatana on voitettu ristillä, hän on hävinnyt taistelun. Saatanan tämänhetken voima perustuu pelkoon, valheeseen, syytöksiin ja suureen maineeseen. Hänellä ei ole mitään aseita eikä oikeuksia tuhota ihmisiä, jos he hyväksyvät Jeesuksen hankkiman voiton omaksi henkilökohtaiseksi elämänvoimakseen. Miten monesti uskovatkin sortuvat pelon ja valheen alla syyttämään Jumalaa asioista, joita ei ymmärretä.
Yksi ase saatanalla kuitenkin on: ihmiset. Tämä maapallo on uskottu ihmisen hoitoon ja kaikki epäoikeudenmukaisuus, vääryys ja väkivalta on ihmisen järjestämää. Älä anna pelon ja valheen vallata mieltäsi, vaan omista Jeesuksen hankkima voitto itsellesi ja voita! Voita oma elämäsi, ihmissuhteesi ja ystäväsi Jeesuksen, voittajan puolelle!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s