Mission Impossible

Mitä vaikeampi tehtävä, sitä mielenkiintoisempi, ainakin tietokonepeleissä. Samanlaiseen seikkailuun Jumala tahto kutsua jokaista meistä. Tämä koko elämää koskeva seikkailu on kaiken lisäksi todellista. Jeesus lähettää meidät:Mark 16:15-18: Hän sanoi heille: ”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä.. He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat.”
Sinut on lähetetty sotimaan syntiä ja sairautta vastaan ja sinua vastaa hyökätään myös. Meidän on kutsuttu Jumalan vakoiluverkostoon tuomaan apua kärsiville ja voittamaan. Paholaisella on omat suunnitelmansa, joista Paavali varoittaa
2.Kor 2:11: …jottei Saatana pääsisi meistä voitolle. Hänen juonensa me kyllä tiedämme.
Tiedätkö sinä tehtäväsi ja tiedätkö saataman juonet tehtävän epäonnistumiseksi?
Jeesus lähetti 70 opetuslasta samoin, kuin meidätkin. Siitä kerrotaan Luuk 10:1-9. Opetuslapset lähetettiin eri paikkakunnille kertomaan Jumalan valtakunnasta ja parantamaan sairaat. Oletko valmis tällaiseen ”Mission Impossible” -tehtävään? Seuraukset ovat, kuten Apt 3:1-8: rampa kävelee ja kansa tulee kuuntelemaan lisää Jumalan ihmeistä.
Sinut on kutsuttu ”Missoin Impossible” -tehtävään sotimaan sairautta, syntiä ja kuolemaa vastaan, voittamaan epätoivon ja syyllisyyden, vapauttamaan synnin kahleista ja peloista. Johtamaan uskovat kuivasta tapakristillisyydestä elävään, voittoisaan taisteluun!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s