Tarvitsemme keittiöherätystä

Seurakuntamme tarvitsee keittiöherätystä eli Jumalan ilmestymistä siellä, missä ihminen on arkipäivän askareissa, missä työvastuu painaa päälle tai raha-asiat rasittavat hermoja. Tarvitsemme Pyhän Hengen kosketusta siellä, missä jokapäiväiset rutiinit tylsistyttävät ja masentavat, missä patoutuneet tunteet räjähtävät ja jotain arvokasta menee rikki.Tarvitsemme Jeesuksen mukaan sinne, missä arka ihminen purkaa tuskaansa hapuilevilla sanoilla, sinne, missä pieni rohkaisu, hymy tai olalle taputus, tuntuvat sydämeen saakka. Tarvitsemme Pyhän Hengen voitelemia sanoja sinne, missä tapaamme naapurin postilaatikolla tai leikkikentällä, missä rasittunut perheenäiti on sulkeutunut kotiinsa tai elämänhalunsa menettänyt isä yrittää unohtaa epäonnistumisensa.
Tarvitsemme Pyhän Hengen antamaa uudistusta, kun omat elämän perustukset järkkyvät, kun elämä tuntuu menneen hukkaan, kun epävarmuus elämän valintojen edessä vie yrittämisen halun, kun pettymys, kateus ja mustasukkaisuus repivät sisintä, kun olemme nurkan takana piilossa muilta omien heikkouksiemme ja ongelmiemme kanssa. Tarvitsemme Jumalan antamaa rakkautta silloin, kun panettelu ja epäluulo rikkoo ihmissuhteet, kun meitä lannistetaan ja syytellään.
Kun olemme kokeneet keittiöherätyksen, on tällaisesta keittiöstä hyvä tarjoilla rukousapua naapurillemme, rohkaisua ystäväpiirillemme, uudistusta seurakunnallemme ja pelastusta ulkopuolisille. Tästä keittiöstä tuodaan Pyhän Hengen uudistava puhallus ja ylistyksen ilmapiiri seurakuntamme tilaisuuksiin. Tämän keittiön antimia nälkäiset, elämän sisältöä etsivät ihmiset ahmivat iloiten.
Haluatko itse kokea keittiöherätyksen?
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s